ANTALYA / KEPEZ - Şehit Kadir Can Ortaokulu

Mrt

Öğrencilerimiz Bilim Merkezini keşfetlenin ve yeni bilgiler öğrenmenin mutluluğuyla geziyi tamamladılar.

Mrt

8.sınıf öğrencilerimize vizyon kazandırmak ve doğru tercihe yönlendirmek için Aksu Fen Lisesi ve Uçak Bakım ve Teknolojisi M.t Anadolu Lisesi'ne gezii düzenledik.

Mrt

21 Mart Nevruz kutlamaları kapsamında okulumuz öğretmenleri kutlama programı dahilinde Sandalye Kapmaca,Çuval Yarışı gibi eğlenceli oyunlar oynandı.Öğrenciler Nevruzu eğlenerek karşıladılar.

Mrt

Okulumuzda Kızılay'ın öncülüğünde Kan Ver Hayat Bul etkinliği gerçekleştirildi.Okul Müdürümüz ve öğretmenlerimizde dahil olmak üzere öğrencilerimizin teşvikiyle gelen velilerimiz de etkinliğe destek vererek Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Ock

TÜRKÇEMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA DEDE KORKUT GÖSTERİSİ YAPILDI.

Türkçemizin zenginlikleri Projesi kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Dede Korkut'un dönem kıyafetleri giyilerek tanıtıldığı gösteriyi tüm sınıflarımız ilgiyle izledi.Pano çalışmaları yapılarak dilimizin zenginlikleri öğrencilerimize tanıtıldı.

Ock

24 Kasım Öğretmenler Gününü cokuyla kutladık.Okulumuz öğretmenleri ve okul müdürümüz bu mutlu günde hep birlikte eğlendiler.Öğretmenlerimiz süpriz bir gösteriyle Zeybek oynadılar.

Ock

Okulumuz öğrencilerimize Uzman Psikolog Sinan Onur Bayram ,Teknoloji Bağımlılığı ve Siber Zorbalık konulu seminer verdi.Öğrencilerimizin dikkatle dinlediği konuşma sonunda,öğrencilerimiz  sorular sordu.Uzman psikolog Sinan Onur Bayram yanıtladı.

Ock

Cumhurriyetimizin 100.yılı konulu kompozisyon yarışmamızın sonucunda derece alan öğrencilerimiz

Ock

Cumhıurriyetimizin 100.yılını 29 Ekim'de coşkuyla kutladık.İlkokul ve ortaokul olarak birlikte etkinliklerimizi velilerimizle paylaştık.Herkesin ortak olduğu bu sevinçle daha nice 100.yıllara dedik.

Türk Dünyası ve Tolulukları Haftası

Çanakkale Zaferinin 108. yıldönümü kutlamaları